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趣膳食彩

Shuzen shokusai

熊坐之器 YU ZA NO KI

熊をテーマに九谷焼作品を制作している上出惠悟と、長い時を越えた熊と人間との関係を紐解きながら、上出が今回の為に制作した器と、嗜季の料理長今井友和によるくずし割烹というスタイルで熊を食す特別な一夜。                     

Keigo Kamide creates bear-themed Kutani porcelain products; porcelain exhibiting the relation of man and bear. Simple but fine traditional cuisine by master chef Tomokazu Imai from the popular restaurant Shiki.

Date
2016.10/14
Hours
19:00 ~ 22:00

0:00 ~ 0:00


Price
¥ JPY 20,000
Place
嗜季 Shiki
Adress
石川県金沢市主計町2-10 2-10,Kazuemachi,Kanazawa
Capacity
10 Person
Others
食前酒込、ドリンク代別、お土産付き
drinks not included but for an aperitif and souvenir included

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