料理人と工芸作家のプレミアムな饗宴
趣膳食彩
2017.10/14-11/26
A premium feast for chefs and artists
SHUZEN SHOKUSAI
料理人と工芸作家。「つくる」を生業とする人が、真摯に向き合い語り合い、思いを宴に昇華する。その日、その場にいるすべての人が、食と工芸の素晴らしさを感じられる、五感で味わうプレミアムな世界。
Chefs and artists. People whose calling is "to create" have an earnest meeting of the minds, and their ideas unite to become a feast. For all in attendance, it is a world of delight, one to savor with all of the senses, and a chance to experience the wonders of cuisine and arts and crafts alike.
-
「梅田日記」とともに幕末の金澤をめぐる
Wandering old Kanazawa with Umeda's Diary
→ -
理〜コトワリ〜
KOTOWARI -The Principles-
→ -
ドールヌーヴォー
D'OL NOUVEAU
→ -
ホネブト〜骨太〜
HONEBUTO
→ -
不二之門
Door to the FUNI
→ -
共鳴する才能 ~光悦と金沢~
Resonating talent -Koetsu and Kanazawa-
→ -
日就月将
-steady progress-
→ -
紅(あか)の味覚/サヴール・ルージュ
saveur rouge/Taste of Red
→ -
身土不二〜自分と大地の距離を味わう〜
SHINDO HUNI -Taste the distance between the earth and yourself-
→